Registreer jouw handelszaak

Schreef je je in voor de campagne van Check Lokaal?

Tot 31 mei kregen handelaars en ondernemers in Beerse de kans om zich in te schrijven voor deze campagne. De lijst werd afgeklopt door de werkgroep 'samen voorbij de crisis' op 11 juni. De ingeschreven handelaars kregen daarna een brief met promotiemateriaal en de vraag zich te registreren op deze website. Deze website is dus voorbehouden voor handelaars die deelnemen aan de campagne van Check Lokaal. Vragen of opmerkingen? Mail naar checklokaal@beerse.be

Ben je ingeschreven en wil je graag je zaak registreren? Volg dan de volgende stappen:

  1. Maak eerst een profiel aan voor deze website (rechts bovenaan de pagina bij 'registreer').
  2. Ga nadien naar de rubriek die het beste bij het aanbod van jouw handelszaak past. Klik bij het juiste thema op 'registreer je handelszaak'.
  3. Je vult het invulformulier in. We vragen hier onder meer naar de naam van je zaak, contactgegevens en locatie. Laad ook zeker een foto van je zaak of je aanbod mee op (max 1MB).
  4. Klik op 'indienen'.

Een medewerker van lokaal bestuur Beerse kijkt het formulier na (we kijken onder andere na of je bent ingeschreven en alle informatie aanwezig is). Indien alles in orde is publiceren we jouw aanbod op de website, je ontvangt hier dan een mailtje over.

Als je op de kaart hebt aangeduid waar jouw winkel of afhaalpunt is, verschijnt dit op de kaart op de voorpagina.