Oproep: Meet Up 2340

Gezocht: standhouders en opluistering jongerenmarkt – vrijdag 10 september 2021

Beste

Lokaal Bestuur Beerse, in samenwerking met het Huis van Het kind, wil de dialoog met jongeren aangaan. Om dichter bij jongeren te komen ontstond het project “busje komt zo”. Vanaf deze zomer zullen we beschikken over een mobiele trailer, waarmee we langs verschillende wijken en initiatieven zullen reizen. In die mobiele ontmoetingsplek voor jongeren moet ruimte zijn voor sportieve en socioculturele activiteiten én het moet een plek zijn waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten of terecht kunnen voor een babbel met elkaar, met onze diensten en met welzijnspartners.

Op vrijdag 10 september organiseren we een plechtige opening. We zetten onze trailer op aan het mobiele skatepark dat dan opgesteld staat op het sportpark in de Rerum Novarumlaan.

Rond onze jongerentrailer voorzien we ruimte voor een infomarkt voor jongeren.  Heb jij vanuit je vereniging of organisatie een aanbod voor jongeren tussen 12 en 25 jaar? Dan willen we je graag uitnodigen om een standje op te zetten. Zo geven we jongeren uit Beerse en Vlimmeren de kans om kennis te maken met jullie werking op een laagdrempelige manier. We verwelkomen zowel lokale verenigingen als welzijnspartners.

We voorzien voldoende tenten en tafels, elektriciteit, verlichting en wifi.  Heb je speciale verzoeken? Dan bekijken we dat graag samen met jou. De infomarkt opent meteen na de officiële opening om 19.00 en we houden de verschillende standjes graag open tot 21.30. Daarna is er nog tijd voor ontmoeting bij een drankje en hapje.

Stel jij je vereniging of werking graag op een meer creatieve manier voor? Een initiatie, een workshop, een optreden, …? Dan horen wij heel graag jullie voorstel!

Heeft jouw vereniging of organisatie interesse om hieraan mee te werken?

Vul dan het formulier in dat je hier kan vinden en dit ten laatste op 30 juli. Heb je nood aan meer informatie? Dan kan je terecht bij Viviane Cornelissen.

We verwelkomen jullie graag!

Met vriendelijke groeten

Viviane Cornelissen
Voor de werkgroep “Busje komt zo”

Contactpersoon: Viviane Cornelissen

Tel. 014 688 174

E-mail: Viviane.cornelissen@beerse.be